Cupcakes

Υλικά
120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
2  αυγά
1 βανίλια
1 κ. γλ. μπεικιν




Για το γλάσσο
1 κούπα Ζάχαρη άχνη
1 κ.γλ. χυμό πορτοκάλι
τρούφα σε διάφορα σχέδια

Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη καλά. Προσθέτουμε τα αυγά ένα- ένα, τη βανίλια και στο τέλος το αλεύρι μέσα στο οποίο έχουμε ανακατέψει το μπεικιν.
Κόβουμε λαδόκολλα σε τετράγωνα κομμάτια ώστε να καλύψουν το κάθε φορμάκι capcake  και προσθέτουμε το υλικό προσέχοντας να μην το γεμίσουμε μέχρι επάνω γιατί το υλικό μας θα φουσκώσει.
Ψήνουμε στους 180ο C για περίπου 20΄.
Όταν ψηθούν και  κρυώσουν λιγάκι ρίχνουμε το γλάσσο και από πάνω  στολίζουμε με τρούφα σε διάφορα χρώματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου