Υλικά
1 κιλό περίπου αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κ.γλ. μπέικιν
1 ποτήρι λάδι σπορέλαιο
1/2 ποτήρι ρετσίνα
Για τη γέμιση
1 κουβερτούρα κομμένη μικρά κομματάκια
1 βάζο Μαρμελάδα φράουλα
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε τα υλικά όλα μαζί μέχρι να φτιάξουμε μια ζύμη.
Την απλώνουμε σε ενα ταψάκι ρηχό ή για τάρτα.
Στρώνουμε τη σοκολάτα και από πάνω τη μαρμελάδα.
Ψήνουμε περίπου 15΄ - 20΄ σε μέτριο φούρνο.
Προεραιτικά πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου